Motorola Moto E7

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

  |  Motorola Moto E7 maske, futrole i zaštitna stakla

Motorola Moto E7 je novi mobilni telefon Moto E serije koji se pojavio na svetskom tržištu u decembru 2020. godine. Predstavlja uređaj solidnih performansi koje su u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Motorola Moto E7 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto E7 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan u jednoj opciji RAM i interne memorije 2GB RAM i 32GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije Moto E7 koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.5 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Moto E7

Ovaj telefon ima savremen izgled, izuzetno solidne karakteristike i zaslužuje sve pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Moto E7, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.