Motorola Moto E6 Plus

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

  |  Motorola Moto E6 Plus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Moto E6 Plus je novi mobilni telefon Moto E serije koji se pojavio na svetskom tržištu u septembru 2019. godine. Predstavlja uređaj veoma dobrih performansi koje su u skladu sa njegovom izuzetno povoljnom cenom.

Motorola Moto E6 Plus karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto E6 Plus koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan u dve opcije RAM i interne memorije, a to su: 2GB RAM 32GB i 4GB RAM 64GB

Baterija:

Baterija telefona je skromnih 3000mAh kapaciteta što  je mali nedostatak ovog modela. Za punjenje baterije Moto E6 Plus koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.1 inča rezolucije 1560×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Moto E6 Plus

Ovaj telefon ima moderan izgled, dobre karakteristike i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za  Moto E6 Plus, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.