Motorola Edge

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  |  Motorola Edge maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Edge je novi mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u maju 2020. godine. Predstavlja uređaj odličnih performansi. Uzevši u obzir klasu kojoj pripada njegova cena je veoma pristupačna.

Motorola Edge karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Edge koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan u nekoliko opcija RAM i interne memorije. Korisnicima je ovaj telefon dostupan u tri verzije: 4GB RAM 128GB, 6GB RAM 128GB i 6GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 4500mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije ovog telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Ovaj telefon poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Oled ekran je 6.7 inča rezolucije 2340×1080px. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 25Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Edge

Ovaj telefon ima savremen izgled, fenomenalne karakteristike i zaslužuje sve pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Motorola Edge, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.