Motorola Edge Plus

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  |  Motorola Edge Plus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Edge Plus je novi mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u maju 2020. godine. Predstavlja uređaj odličnih performansi. Uzevši u obzir klasu kojoj pripada njegova cena je veoma pristupačna.

Motorola Edge Plus karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Edge Plus koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 12GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije ovog telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Ovaj telefon poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Oled ekran je 6.7 inča rezolucije 2340×1080px. Glavna kamera je 108Mpx, dok je selfi kamera 25Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Edge Plus

Ovaj telefon ima savremen izgled, fenomenalne karakteristike i zaslužuje sve pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Edge Plus, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.