LG K22

Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

  |  LG K22 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

LG K22 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u oktobru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon dobrih karakteristika, veoma pristupačne cene koji je namenjen uglavnom široj populaciji.

LG K22 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče K22 mobilni telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju RAM i interna memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u samo jednoj verziji od 2GB RAM i 32GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je skromnih 3000mAh kapaciteta što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 5-10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran ovog LG K22 je 6.2 inča rezolucije 1560×720px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za LG K22

Ovaj telefon je solidnih karakteristika i zaslužuje pohvale ako uzmemo u obzir njegovu veoma pristupačnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, oštećenja i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za K22, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj LG mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.