iPhone SE (2020)

Prikaz 1–21 od 65 rezultata

  | iPhone SE (2020). Najveći Izbor futrola, maski i zaštitnih stakala

iPhone SE (2020) se odlično pokazao u testu i omogućava svim ljubiteljima zagrižene jabuke da zarone u svet iPhone mobilnih telefona uz pristupačnu cenu. Performanse su odlične, a baterija traje zaista dugo. Pored toga, kamera radi pristojan posao u upoređenju sa jačim modelima iPhone serije.

Dizajn je već poznat i u ovoj specijalnoj ediciji pronalazimo bolje performanse u kućištu, koji nam je već poznat kod iPhone 7 i 8 Serije.

Maske, futrole i zaštitna stakla za iPhone SE iz 2020 serije

Nažalost ni ovaj model telefona nije otporan na udarce i ogrebotine. Dobra vest! Za iPhone SE iz 2020 model telefona koji je izašao ove godine postoji bogata ponuda maski i futrola. Da li to bila maska za telefon od silikona, plastike, sa printom ili  šljokicama. Kao i futrole na preklop od kože, eko kože i sa puno šljokica.

Najpre su svi iPhone modeli poznati po neverovatnoj ponudi opreme koja prati svačiji stil. Ukoliko niste pronašli masku koja baš vama odgovara, imate mogućnost da dizajnirate sopstvenu masku. Za to pogledajte stranicu PRINT MASKI ili nas kontaktirajte direktno i iznesite nam vaše želje, a mi se umesto vas bacamo na pretragu.

Zaštitna stakla i folije

Za iPhone specijalnu ediciju iz 2020 imamo u ponudi zaštitna stakla raznih debljina od ivice do ivice, folije i klasična stakla. U kombinaciji sa odgovarajućom maskom, zaboravite na havarije i skupe popravke.

Želimo vam da pronađete masku po vašoj meri i želji ili nas jednostavno kontaktirajte.