iPhone 12 Pro Max

Prikaz 1–21 od 74 rezultata

  | iPhone 12 Pro Max maske, futrole i zaštitna stakla.

iPhone 12 Pro Max. Maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu.

Dizajn je već poznat i u iPhone 12 Seriji nema mnogo odstupanja od poznatog dizajna. Performanse su naravno bolje i iPhone sledi potrebe svojih korisnika.

Maske, futrole i zaštitna stakla za iPhone iz 2020 serije

Nažalost ni ovaj model telefona nije otporan na udarce i ogrebotine. Dobra vest! Za iPhone dvanaest Pro Max iz 2020 model telefona koji je izašao ove godine postoji bogata ponuda maski i futrola. Da li to bila maska za telefon od silikona, plastike, sa printom ili  šljokicama. Naravno tu su i futrole na preklop od prave kože, eko kože i sa puno šljokica.

Najpre su svi iPhone modeli poznati po neverovatnoj ponudi opreme koja prati svačiji stil. Ukoliko niste pronašli masku koja baš Vama odgovara, imate mogućnost da dizajnirate sopstvenu masku. Za to pogledajte stranicu PRINT MASKI ili nas kontaktirajte direktno i iznesite nam Vaše želje, a mi se umesto vas bacamo na pretragu.

Zaštitna stakla i folije ✔️

Za iPhone 12 Pro Max imamo u ponudi zaštitna stakla raznih debljina od ivice do ivice, folije i klasična stakla. U kombinaciji sa odgovarajućom maskom, zaboravite na havarije i skupe popravke.

Želimo Vam da pronađete masku po Vašoj meri i želji ili nas jednostavno kontaktirajte.