iPhone 12 Mini

Prikaz 1–21 od 81 rezultat

  | iPhone 12 Mini maske, futrole i zaštitna stakla.

iPhone 12 Mini maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu.

Dizajn je već poznat i u iPhone 12 Seriji nema mnogo odstupanja od poznatog dizajna. Performanse su naravno bolje, a iPhone sledi potrebe svojih korisnika.

Maske, futrole i zaštitna stakla za iPhone iz 2020 serije

Nažalost ni ovaj model telefona nije otporan na udarce i ogrebotine. Dobra vest! Za iPhone dvanaest Mini model telefona koji je izašao ove godine postoji bogata ponuda maski i futrola. Da li to bila maska za telefon od silikona, plastike, sa printom ili  šljokicama. U ponudi su i futrole na preklop od prave kože, eko kože i sa puno šljokica.

Svi iPhone modeli su poznati po neverovatnoj ponudi opreme koja prati svačiji stil. Ukoliko niste pronašli masku koja baš Vama odgovara, imate mogućnost da dizajnirate sopstvenu masku. Za to pogledajte stranicu PRINT MASKI ili nas kontaktirajte direktno i iznesite nam Vaše želje, a mi se umesto Vas “bacamo” na pretragu.

Zaštitna stakla i folije ✔️

Za iPhone 12 Mini imamo u ponudi zaštitna stakla raznih debljina od koja pokrivaju ekran ivice do ivice, folije i klasična stakla. U kombinaciji sa odgovarajućom maskom zaboravite na havarije i oštećenja.

Želimo Vam da pronađete masku po Vašoj meri i želji ili nas jednostavno kontaktirajte.