Huawei Y6p (2020)

Prikaz 1–21 od 31 rezultat

| Huawei Y6p maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Y6p je mobilni uređaj koji je izašao 2020. Mobilni telefon sa dobrim karakteristikama po izuzetno pristupačnoj ceni.

Y6p posebnosti i karakteristike?

Prema informacijama proizvođača, Huawei Y6p odlikuje dug radni vek baterije. Baterija kapaciteta 5.000 miliampera (mAh) dizajnirana je tako da pametni telefon ne može da izdrži samo dugo surfovanje i igranje. Sa uređajem bi trebalo da bude moguće i do 44 sata telefonskih poziva.

Prednja kamera od 8 megapiksela ugrađena je u 6,3-inčni ekran. Glavna kamera nudi 13 megapiksela, plus širokokutnu kameru od 5 megapiksela i kameru duboku 2 megapiksela. Unutrašnja memorija od 64 gigabajta može se proširiti do 512 gigabajta pomoću microSD kartice. U mobilnom uređaju se takođe nalazi prostor za dve SIM kartice. 3 gigabajta RAM-a, Android 10 i EMUI 10.1 kompletiraju paket. Smart telefon je dostupan u ljubičastoj, zelenoj i crnoj boji.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Y6p

Ovaj mobilni uređaj unutar i spolja zaslužiju sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, udarce i ogrebotine. Zato smo spremilii ponudu aktuelnih zaštita koji su dostupni na našem tržišt. Maska za Y6p, preklopne futrole i zaštitna stakla. Oprema za mobilne uređaje će Huawei zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke. Ukoliko niste pronašli željenu opremu, tu smo da posavetujemo i nabavimo.