Huawei Y5p (2020)

Prikaz 1–21 od 53 rezultata

  | Huawei Y5p maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Y5p je mobilni uređaj koji je izašao 2020. Mobilni telefon sa dobrim karakteristikama po izuzetno pristupačnoj ceni.

Y5p posebnosti i karakteristike?

Huawei Y5P poseduje 5,45 inča ekran i bateriju od 3.020 mAh koja nije toliko velika kao kod Huawei Y6P. Glavna kamera nudi 8 megapiksela, a prednja kamera 5 megapiksela. Interna memorija od 32 gigabajta. Međutim, memorija se može proširiti microSD karticom do 512 gigabajta. Ovaj Huawei je dostupan sa 2 gigabajta RAM-a, Android 10 i EMUI 10.1 u crnoj, zelenoj i plavoj boji po izuzetno pristupačnoj ceni.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Y5p

Ovaj mobilni uređaj unutar i spolja zaslužiju sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, udarce  i ogrebotine. Zato smo spremilii ponudu aktuelnih zaštita koji su dostupni na našem tržišt. Maska za Y5p, preklopne futrole i zaštitna stakla. Će vaš Huawei  zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke. Ukoliko niste pronašli željenu opremu, tu smo da posavetujemo i nabavimo.