Huawei P40

Prikaz 1–21 od 30 rezultata

  |  Huawei P40 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei P40 je mobilni uređaj P40 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u aprilu 2020. godine. Predstavlja telefon jako dobrih karakteristika i spada u višu klasu u okviru Huawei mobilnih uređaja.

Huawei P40 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče P40 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri verzije RAM i interne memorije. Korisnicima su dostupne sledeće opcije: 6GB RAM 128GB, 8GB RAM 128GB i 8GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 3800mAh. Za punjenje baterije telefona P40 koristi se punjač snage 22.5W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.1 inča rezolucije 2340×1080px uz OLED matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 50Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za P40

Ovaj telefon poseduje izuzetno lep dizajn, jako dobre performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za P40, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.