Huawei P40 Pro+

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

  |  Huawei P40 Pro Plus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei P40 Pro Plus je mobilni uređaj koji je stigao u leto 2020. Mobilni telefon sa fantastičnim karakteristikama po izuzetno pristupačnoj ceni kada poredimo odnos kvalliteta i cene.

Huawei P40 Pro+ karakteristike?

Nova generacija Huawei mobilnih telefona iz P40 serije bazira se na Android 10 AOSP (Android Open Source Project). Neme Google, pa šta?

Hardver i memorija:

Što se hardvera tiče najvažnije je Octa-core Kirin 990 5G (Dual-core 2.86 GHz & Dual-core 2.36 GHz & Quad-core 1.95 GHz) čip koji podiže performanse P40 Pro+ telefona na vrlo visok nivo. Memorija je više nego dovoljna čak 8GB RAM i do 256GB interne memorije što je u ovom cenovnom rangu apsolutni pobednik. Bravo za Huawei!

Ekran i kamera:

Ekran veličine 6.5 inča rezolucije 2640×1200 pojačanog kontrasta i izražajnih boja, posebno crne. Selfi kamera od 32 MP megapiksela uz Full HD video i fiksirani fokus. A glavna kamera neprikosnovena.

Maske, futrole i zaštita ekrana za P40 Pro+

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužiju sve pohvale. Vrhunski dizajn koji obuhvata visoke zahteve po vrhunskoj ceni. Nažalost poseduje jednu manu,  ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Baš zato smo spremilii ponudu aktuelnih zaštita koji su dostupni na našem tržišt. Maska za P40 Pro+, preklopne futrole i zaštitna stakla. Će vaš P40 Pro Plus zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod u našoj ponudi, tu smo za vas da posavetujem, damo predlog i pronađemo umesto vas.