Huawei P40 Lite

Prikaz 1–21 od 112 rezultata

  |  Huawei P40 Lite maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei P40 Lite je mobilni uređaj koji smo svi čekali da stigne 2020. Mobilni telefon sa fantastičnim karakteristikama po izuzetno pristupačnoj ceni.

Huawei P40 Lite karakteristike?

Hardver i memorija:

Što se hardvera tiče najvažnije je Kirin 810 čip koji podiže performanse Huawei P40 Lite telefona na vrlo visok nivo. Memorija je više nego dovoljna čak 6GB RAM i 128GB interne memorije što je u ovom cenovnom rangu apsolutni pobednik. Bravo za Huawei!

Skener i baterija:

Skener otiska prsta se nalazi na boku telefona što je zgodno i za levoruke i za desnoruke korisnike. Baterija je kapaciteta 4200 mah a sa telefonom stiže i najbrže punjenje u klasi 40 vati, sa poboljšanim USB type C kablom.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.4 inča rezolucije 1080×2310 uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja, posebno crne. U gornjem levom uglu ekrana je selfi kamera od 16 megapiksela uz Full HD video i fiksirani fokus.

Maske, futrole i zaštita ekrana za P40 Lite

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužiju sve pohvale. Vrhunski dizajn koji obuhvata visoke zahteve po ekstra ceni. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zato smo spremilii ponudu aktuelnih zaštita koji su dostupni na našem tržištu. Maska za P40 Lite, preklopne futrole i zaštitna stakla. Će vaš P40 Lite zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.