Huawei P Smart Z

Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

  |  Huawei P Smart Z maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei P Smart Z je mobilni uređaj P Smart serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2019. godine. Predstavlja telefon srednje klase u okviru Huawei mobilnih uređaja i jedan je od prvih koji se pojavio sa inovativnom pop-up kamerom.

Huawei P Smart Z karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče P Smart Z koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan samo u jednoj verziji 4GB RAM i 64GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh. Za punjenje baterije telefona P Smart Z koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.59 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 16Mpx, dok je selfi (pop-up) kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za P Smart Z

Ovaj telefon poseduje veoma lep dizajn i sjajne performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za P Smart Z, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.