Huawei P Smart 2020

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  |  Huawei P Smart 2020 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei P Smart 2020 je mobilni uređaj P Smart serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2020. godine. Predstavlja telefon veoma dobrih karakteristika i spada u srednju klasu u okviru Huawei mobilnih uređaja.

Huawei P Smart 2020 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče P Smart 2020 koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji 4GB RAM i 128GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 3400mAh. Za punjenje baterije telefona P Smart 2020 koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.21 inča rezolucije 2340×1080px uz LTPS IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za P Smart 2020

Ovaj telefon poseduje izuzetno lep dizajn i veoma dobre performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za P Smart 2020, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.