Huawei Nova 5T

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  | Huawei Nova 5T maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Nova 5T je mobilni uređaj koji smo svi čekali da stigne na naše tržište. Mobilni telefon sa fantastičnim karakteristikama po izuzetno pristupačnoj ceni.

Huawei Nova 5T karakteristike?

Nova 5T se pojavila i kod nas u tri zanimljive boje: crna, ljubičasta i plava.

Hardver i memorija:

Što se hardvera tiče najvažnije je Kirin 980 čip koji podiže performanse Nova 5T telefona na vrlo visok nivo. Memorija je više nego dovoljna čak RAM 6GB LPDDR4, interna 128GB UFS 2.1 interne memorije što je u ovom cenovnom rangu apsolutni pobednik. Bravo za Huawei!

Baterija:

Baterija je kapaciteta 3750 mah a sa telefonom stiže i brzo punjenje od 22 vati (kabl punjenje: 50% za 24 min), sa poboljšanim USB type C kablom.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.26 inča rezolucije 2340x1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja, posebno crne. U gornjem levom uglu ekrana je selfi kamera od 32 megapiksela uz Full HD video i fiksirani fokus.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Nova 5T

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužiju sve pohvale. Vrhunski dizajn koji obuhvata visoke zahteve po ekstra ceni. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zato smo spremilii ponudu aktuelnih zaštita koji su dostupni na našem tržištu. Maska za Nova 5T, preklopne futrole od eko kože, prave kože i štofa, kao i pametne futrole nove generacije i zaštitna stakla. Sve to i više, će Vaš Nova 5T zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili niste pronašli željenu zaštitu za vaš mobilni uređaj, kontaktirajte nas i mi ćemo da posavetujemo, odgovorimo i pronađemo umesto vas.