Huawei Nova

 | Huawei Nova oprema za mobilne telefone

Huawei Nova je brend pametnih telefona srednje klase koji je kreiran za široke narodne mase. Prvi put predstavljena na sajmu “Internationale Funkausstellung Berlin” u berlinu  1. septembra 2016.

Od tada je Nova serija dobila mnogo novih pristalica i korisnika koji Nova seriju modela mobilnih telefona rado kupuju i naravno koriste. Huawei je pre svega i dalje prednjači u postavljanju novih trendova i inovativnih rešenja. Sve to u kombinaciji sa pristupačnom cenom, Nova seriju modela telefona čini veoma popularnom.

Huawei Nova maske, futrole i zaštitna stakla

Sad pošto držite svoj novi Nova mobilni uređaj u ruci i uživate u njegovim performansi, vreme je da razmišljamo o odgovarajućom zaštitiom. Pošto i Nova serija modela telefona nije otporna na ogrebotine i havarije.

Zato smo vam spremili aktuelnu opremu za Huawei Nova modele telefone na jednom mestu. Da li su to plastične maske, maske od silikona, maske sa posebnim ojačanjem ili futrole na preklop od eko kože, prave kože ili štofa, kao i magnetne maske ili pametne futrole novije generacije. Sve to možete pronaći u našoj ponudi.

Ukoliko niste pronašli željenu opremu, tu je naš imperija.rs tim da posavetuje, odgovori i pronađe umesto vas.