Huawei Mate 30 Pro

 | Huawei Mate 30 Pro Maske i Futrole.

Početkom 2019. godine činilo se da je Huavei krenuo putem vrhunskog uspeha.

Kvalitetan Hardver Mate 30 Pro

Tehnički i optički Mate 30 Pro mobilnom uređaju retko koji brend može da parira. Prednja strana sa zakrivljenim ekranom izgleda fascinantno futuristički. Upečatljiva leđa s kružnim rasporedom kamera je jednako uspešno ispala.

Pored toga, odlična izrada i vizualni doživljaja, kao i mešavina stakla i metala pridaju odličan osećaj kada telefon držite u ruci.

Maske i Futrole koje idu uz vaš stil

Da biste zaštitili vaš Mate 30 Pro od neželjenih havarija, odaberite masku ili futrolu iz našeg asortimana. Jer popravke ovog mobilnig telefona su skupe. U našoj online prodavnici vam nudimo plastične i silikonske maske koje će ovom telefonu laskati. Futrole na preklop za Huawei Mate 30 Pro će vaš mobitel zaštititi 360 stepeni.

Ne dozvolite da plaćate skupe popravke, kada uz pravu masku ili futrolu u kombinaciji sa odgovarajućim zaštitnim staklom imate mogućnost, da vam telefon još dugo služi.

Imperija.rs je tu zbog vas

Ukoliko niste pronašli u online shop-u masku, futrolu ili zaštitno staklo po vašoj želji.  Molimo vas, da nas konaktirate i mi ćemo se potruditi da pronađemo baš ono što vi tražite za vas.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.