Huawei Mate 40 Pro Plus

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  |  Huawei Mate 40 Pro Plus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Mate 40 Pro Plus je mobilni uređaj Mate serije koji se na svetskom tržištu predstavljen u oktobru 2020. godine. Predstavlja telefon fenomenalnih karakteristika i spada u višu klasu u okviru Huawei mobilnih uređaja.

Huawei Mate 40 Pro Plus karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Mate 40 Pro Plus koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u jednoj verziji, a to je 12GB RAM i 256GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4400mAh. Za punjenje baterije telefona Mate 40 Pro Plus koristi se punjač snage 66W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.76 inča rezolucije 2772×1344px uz OLED matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 50Mpx, dok je selfi kamera 13Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Mate 40 Pro Plus

Ovaj telefon poseduje jako lep dizajn, odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Mate 40 Pro Plus, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Huawei mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.