Huawei Honor 9X

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Huawei Honor 9X maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Honor 9X je mobilni uređaj Honor 9 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Honor telefona.

Huawei Honor 9X karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 9X koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više opcija. Korisnicima su dostupne sledeće opcije RAM i interne memorije: 4GB RAM 64GB, 4GB RAM 128GB ili 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je 4000mAh kapaciteta što predstavlja prosek za ovu klasu Honor telefona. Za punjenje baterije telefona Honor 9X koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.59 inča rezolucije 2340×1080px uz LTPS IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 9X

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i dobre performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 9X, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.