Huawei Honor 9X Pro

Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

  |  Huawei Honor 9X Pro maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Honor 9X Pro je mobilni uređaj Honor 9 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u avgustu 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Honor telefona.

Huawei Honor 9X Pro karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 9X Pro koristi Android 9.0 Pie operativni sistem koji može biti nadograđen na Android 10 verziju. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više opcija. Korisnicima su dostupne sledeće opcije RAM i interne memorije: 8GB RAM 128GB, 6GB RAM 256GB ili 8GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je 4000mAh kapaciteta što predstavlja prosek za ovu klasu Honor telefona. Za punjenje baterije telefona Honor 9X Pro koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.59 inča rezolucije 2340×1080px uz LTPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 9X Pro

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 9X Pro, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da nabavimo, posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.