Huawei Honor 9X Lite

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  | Huawei Honor 9X Lite maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Honor 9X Lite je novi mobilni uređaj Honor 9 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon zadovoljavajućih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Honor telefona.

Huawei Honor 9X Lite karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj telefon koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji od 4GB RAM i 128GB interne memorije. S obzirom na veoma povoljnu cenu uređaja memorija telefona je na zavidnom nivou.

Baterija:

Baterija telefona je 3750mAh kapaciteta što predstavlja prosek za ovu klasu Honor telefona. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.5 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Honor 9X Lite

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i performanse i zaslužuje pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 9X Lite, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da nabavimo, posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.