Huawei Honor 9S

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Huawei Honor 9S maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Honor 9S je novi mobilni telefon Honor 9 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon prihvatljivih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom.

Huawei Honor 9S karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 9S koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji od 2GB RAM i 32GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je skromnih 3020mAh kapaciteta što možemo okarakteristati kao slabost ovog uređaja. Za punjenje baterije telefona Honor 9S koristi se punjač snage 5-10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 5.45 inča rezolucije 1440×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 8Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 9S

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i performanse i zaslužuje pohvale za predstavnika svoje klase. Njegova izuzetno povoljna cena je u potpunosti u skladu sa karakteristikama. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 9S, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštitititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.