Huawei Honor 9A

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  | Huawei Honor 9A maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Honor 9A je novi mobilni telefon Honor 9 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon prihvatljivih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom telefona.

Huawei Honor 9A karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 9A koristi Android 10 Open Source operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji od 3GB RAM i 64GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona Honor 9A koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.3 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 9A

Ovaj telefon poseduje veoma lep dizajn i  dobre performanse i zaslužuje pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 9A, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.