Huawei Honor 8S (2020)

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

  |  Huawei Honor 8S (2020) maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Honor 8S je mobilni uređaj Honor 8 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u aprilu 2020. godine. Predstavlja naslednika Honor 8S telefona iz 2019. godine koji se po karakteristikama gotovo ne razlikuju.

Huawei Honor 8S (2020) karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 8S koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji 3GB RAM i 64GB interne memorije

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 3020mAh. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 5.71 inča rezolucije 1520×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 8S

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i solidne performanse za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 8S, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način. Kako predstavlja naslednika modela istog naziva iz 2019. godine sa zanemarljivim izmenama maske, futrole i stakla odgovaraju za obe verzije ovog modela.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.