Huawei Honor 8A

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Huawei Honor 8A maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Huawei Honor 8A je mobilni uređaj Honor 8 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u januaru 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika koje su u skladu sa njegovom prodajnom cenom.

Huawei Honor 8A karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 8A koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više opcija. Korisnicima su dostupne sledeće opcije RAM i interne memorije: 2GB RAM 32GB, 3GB RAM 32GB ili 3GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 3000mAh. Za punjenje baterije telefona Honor 8A koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.09 inča rezolucije 1560×720px uz LTPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 8A

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i solidne performanse za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 8A, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštitizi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.