Huawei Honor 20

Prikaz 1–21 od 22 rezultata

  |  Huawei Honor 20 maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Honor 20 je mobilni uređaj Honor 20 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u junu 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Honor telefona.

Huawei Honor 20 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 20 koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više opcija. Korisnicima su dostupne sledeće opcije RAM i interne memorije: 6GB RAM 128GB, 8GB RAM 128GB ili 8GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 3750mAh. Za punjenje baterije telefona Honor 20 koristi se punjač snage 22.5W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.26 inča rezolucije 2340×1080px uz LTPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Huawei Honor 20

Ovaj telefon poseduje izuzetno lep dizajn i odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 20, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.