Huawei Honor 10X

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

  | Huawei Honor 10X maske, futrole i zaštitna stakla

Huawei Honor 10X 5G je novi mobilni uređaj Honor 10 serije koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Honor telefona.

Huawei Honor 10X karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Honor 10X koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u verziji od 6GB/8GB RAM i 128GB/64GB interne memorije. S obzirom na pristupačnu cenu uređaja memorija telefona je na zavidnom nivou.

Baterija:

Baterija telefona je 4300mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona Honor 10X koristi se punjač snage 22.5W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.63 inča rezolucije 2400×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Honor 10X 

Ovaj telefon poseduje veoma lep dizajn i performanse i zaslužuje pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Honor 10X, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Honor mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.