Alcatel 3L (2021)

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  |  Alcatel 3L 2021 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Alcatel 3L 2021 je mobilni uređaj Alcatel 3 serije koji je na svetskom tržištu najavljen u januaru 2021. godine. Njegovo predstavljanje se očekuje u aprilu iste godine. Predstavlja mobilni telefon dobrih performansi, veoma pristupačne cene koji je namenjen široj populaciji.

Alcatel 3L 2021 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče 3L 2021 koristi Android 11 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u samo jednoj verziji od 4GB RAM i 64GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 6.52 inča rezolucije 1600×720px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Alcatel 3L 2021

Ovaj telefon je veoma dobrih karakteristika i zaslužuje pohvale ako uzmemo u obzir njegovu veoma pristupačnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za 3L 2021, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Alcatel mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.