A1 Alpha 20+

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

 |  A1 Alpha 20+ maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

A1 Alpha 20+ je mobilni uređaj koji je plasiran od strane A1 austrijske telekomunikacione kompanije . Predstavlja mobilni telefon dobrih karakteristika, veoma pristupačne cene koji je namenjen široj populaciji.

A1 Alpha 20 Plus karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Alpha 20+ koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u samo jednoj verziji od 4GB RAM i 128GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 5-10W uz microUSB.

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 6.53 inča rezolucije  2340x1080px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48 + 8 + 2 + 2 MP , dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za A1 Alpha 20 Plus

Ovaj telefon je sasvim dobrih karakteristika i zaslužuje sve pohvale ako uzmemo u obzir njegovu veoma pristupačnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Alpha 20+, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj A1 Alpha mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.