TCL 10L

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  |  TCL 10L maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

TCL 10L je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika novog TCL brenda telefona koji se pojavio na našem tržištu.

TCL 10 L karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče TCL 10L koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije: 64GB 6GB RAM i 128GB 6GB RAM.

Baterija:

Baterija telefona je 4000mAh kapaciteta što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije telefona 10L koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za TCL 10L

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za TCL 10L, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj TCL mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.