TCL 10 Pro

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  |  TCL 10 Pro maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

TCL 10 Pro je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u maju 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika novog TCL brenda telefona koji se pojavio na našem tržištu.

TCL 10 Pro karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče TCL 10 Pro koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u jednoj verziji 128GB interne i 6GB RAM memorije.

Baterija:

Baterija telefona je 4500mAh kapaciteta što je pohvalno za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije telefona 10 Pro koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

AMOLED ekran je 6.47 inča rezolucije 2340×1080px . Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 24Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za 10 Pro

Ovaj telefon poseduje lep dizajn i odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za 10 Pro, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj TCL mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.