Brza Pretraga

Opis

Xiaomi Redmi Note 9 maska CamShield crna (Original Nillkin)

Xiaomi Redmi Note 9 maska CamShield crna od ojačane plastike sa ugrađenom zštitom za kameru. Ova vrsta maske predstavlja zaštitu telefona nove generacija. Nillkin CamShield futrola je izrađena u kombinaciji PVC i TPU materijala sa ugrađenim mikro najlonskih vlakana. Tehnologija izrade je termoforminga koji neprimetno spaja visokokvalitetne materijale.

Ova tehnologija daje izuzetnu otpornost na udarce i ogrebotine a istovremeno je maska super tanka i laka, sa odličnim osećajem u ruci. Sa tekstura maske je ne klizeća, tako da vrlo udobno leže u ruci i olakšava rukovanje jednom rukom. Ivice ove maske su ojačane, tako da amortizuje pri udarcima.

Ova maska će vas u prvu ruku oduševiti, savršena kombinacija mekoće i tvrdoće. A pritom ne samo što štiti ivice i leđa vašeg telefona, nego krasi sam telefon u potpunosti i prati savršeno linije vašeg mobilnog uređaja. Ova maska za telefon prijanja savršeno na telefon, a istovremeno vam pruža dobar osećaj u ruci. Površina ove maske ne ostavlja otiske, tragove masnoće i otporna je na ogrebotine. Boja ove futrole je pažljivo birana i integrisane u samu zaštitu a dizajn je jednostavan a ipak estetski primamljiv. Ugrađene zaštita za kameru se lako otvara i zatvara. Tako da ne morate da brinete za kameru vašeg mobilnog uređaja.

Ovde se radi o original nillkin maski, to i sami možete proveriti jedinstvenim kodom, koji se nalazi na kutiji maske i koji se izgrebe. Učitate KR kod i proverite sami originalnost ove maske.

Kome je maska Nillkin (CamShield) namenjena?

Ova maska za Redmi Note 9 je namenjena svima onima koji svoj Xiaomi žele da zaštite na najbolji mogući način. Jer leže perfektno na telefon. U ruci leže vrlo udobno, prosto kao da nemate masku, al površina ove maske je takva, da se ne kliza.

Ova futrola  je namenjena vlasnicima mobilnih telefona koji cene kvalitet i prefinjen dizajn. Nillkin CamShield se prosto ističe među maskama, koji se trenutno nalaze na tržištu za mobilne telefone.

*Ova maska je u svakom slučaju naš preporuka jer se u praksi pokazala izvrsno. U kombinaciji sa odgovarajućim zaštitnim staklom vaš telefon je zaštićen 360 stepeni.

Dodatne informacije

Brend Maske

CamShield, NILLKIN

Boja

Crna

Materijal

Mikrofiber, Plastika

Model Telefona

Xiaomi Redmi Note 9

Šifra Proizvoda

84111