Brza Pretraga

Opis

Xiaomi Redmi 9C maska crna (Nillkin Original)

Xiaomi Redmi 9C maska crna brenda Nillkin od ojačane plastike. Ova vrsta maske predstavlja zaštitu telefona nove generacije. Nillkin (Super Frosted Shield) futrola je izrađena u kombinaciji PVC i TPU materijala sa ugrađenim mikro najlonskim vlaknima. Tehnologija izrade je termoforminga koja neprimetno spaja visokokvalitetne materijale. Ova tehnologija daje izuzetnu otpornost na udarce i ogrebotine, a istovremeno je maska veoma tanka i laka sa odličnim osećajem u ruci.

Ova maska će Vas u prvu ruku oduševiti, savršena kombinacija mekoće i tvrdoće. Pored toga ne samo što štiti ivice i leđa Vašeg telefona, nego krasi sam uređaj u potpunosti prati savršeno linije Vašeg mobilnog uređaja. Ova maska za Redmi 9C prijanja savršeno na telefon, a istovremeno Vam pruža dobar osećaj u ruci. Površina ove maske ne ostavlja otiske, tragove masnoće i otporna je na ogrebotine. Boje ove futrole su pažljivo birane i integrisane u samu zaštitu,  dizajn je jednostavan, a ipak estetski primamljiv.

Ovde se radi o original Nillkin maski, što i sami možete proveriti jedinstvenim kodom koji se nalazi na kutiji maske i koji se izgrebe. Učitate QR kod i proverite sami originalnost ove maske.

Kome je maska Nillkin (Super Frosted Shield) namenjena?

Ova Maska za Xiaomi Redmi 9C namenjena svima onima koji svoj telefon žele da zaštite na najbolji mogući način. Maska leže perfektno na telefon, u ruci leže vrlo udobno, prosto kao da nemate masku. Površina ove maske je takva da se ne kliza dok je u ruci.

Ova futrola  je namenjena vlasnicima mobilnih telefona koji cene kvalitet i prefinjen dizajn.
Nillkin (Super Frosted Shield) se prosto ističe među maskama koje se trenutno nalaze na tržištu za mobilne telefone. Uz masku se dobija Nillkin original držač, koji služi za uspravno postavljanje telefona na ravne površine. (Nillkin stalak)

*Ova maska je u svakom slučaju naša preporuka jer se u praksi pokazala izvrsno. 

Dodatne informacije

Brend Maske

NILLKIN, Super Frosted Shield

Boja

Crna

Materijal

Mikrofiber, Plastika

Model Telefona

Xiaomi Redmi 9C

Šifra Proizvoda

86605