Brza Pretraga

Opis

Samsung A31 futrola na preklop crvena od eko kože 

Samsung A31 futrola na preklop crvena od eko kože štiti vaš telefon 360 stepeni, pri neželjenim padovima i udaraca, kao i ogrebotina. Futrole na preklop za A315F crvena je namenjena svim aktivnim vlasnicima, koji nemaju vremena da razmišljaju o mogućim havarijama.

Izvrsna izrada ove futrole, krasi sam telefon. Preklopna futrola za Samsung ima i dodatne beneficije, a to je žljeb na poklopcu futrole. Ovaj dodatak, može da posluži za kartice, ličnu kartu, novac i manje sitnice koje možete ubaciti. A integrisani magnet za zatvaranje sve drži na mestu.

Istovremeno se ova futrola na preklop pretvara u držać za vaš telefon, pošto je tako dizajnirana, da mobilni uređaj postavite vodoravno.

Ova futrola je kombinacija eko kože i silikona. Telefon Samsung A315F Galaxy A31 se smešta u silikonsku masku koja je integrisana u ovu futrolu.

*Brend ihave se pokazao u praksi kao vrlo kvalitetna futrola prefinjenog izgleda i kvalitetne izrade. Zato preporučujemo ovu futrolu na preklop, svima onima koji žele kvalitet, estetski izgled, funkcijonalnost po pristupačnoj ceni.

Dodatne informacije

Boja

Crvena

Materijal

Eko Koža

Model Telefona

Samsung A31 (2020)

Šifra Proizvoda

F85455