Brza Pretraga

Opis

Redmi Note 9 Pro maska Nillkin crna (Original)

Redmi Note 9 Pro maska Nillkin crna od ojačane plastike. Ova vrsta maske predstavlja zaštitu telefona nove generacija. Nillkin (Super Frosted Shield) futrola je izrađena u kombinaciji PVC i TPU materijala sa ugrađenim mikro najlonskih vlakana. Tehnologija izrade je termoforminga koji neprimetno spaja visokokvalitetne materijale. Ova tehnologija daje izuzetnu otpornost na udarce i ogrebotine a istovremeno je maska super tanka i laka, sa odličnim osećajem u ruci.

Ova maska će vas u prvu ruku oduševiti, savršena kombinacija mekoće i tvrdoće. A pritom ne samo što štiti ivice i leđa vašeg telefona, nego krasi sam telefon u potpunosti i prati savršeno linije vašeg mobilnog uređaja. Ova maska za telefon prijanja savršeno na telefon, a istovremeno vam pruža dobar osećaj u ruci. Površina ove maske ne ostavlja otiske, tragove masnoće i otporna je na ogrebotine. Boje ove futrole su pažljivo birane i integrisane u samu zaštitu a dizajn je jednostavan a ipak estetski primamljiv.

Ovde se radi o original nillkin maski, to i sami možete proveriti jedinstvenim kodom, koji se nalazi na kutiji maske i koji se izgrebe. Učitate KR kod i proverite sami originalnost ove maske.

Kome je maska Nillkin (Super Frosted Shield) namenjena?

Ova Maska za Xiaomi Redmi Note 9 Pro namenjena svima onima koji svoj Note 9 Pro žele da zaštite na najbolji mogući način. Jer leže perfektno na telefon. U ruci leže vrlo udobno, prosto kao da nemate masku, al površina ove maske je takva, da se ne kliza.

Ova futrola  je namenjena vlasnicima mobilnih telefona koji cene kvalitet i prefinjen dizajn.
Nillkin (Super Frosted Shield) se prosto ističe među maskama, koji se trenutno nalaze na tržištu za mobilne telefone. Uz masku se dobija Nillkin original držač, koji služi za uspravno postavljanje telefona na ravne površine. (Nillkin stalak)

*Ova maska je u svakom slučaju naš preporuka jer se u praksi pokazala izvrsno. U kombinaciji sa zaštitnim staklom vaš telefon je 100% zaštićen.

Dodatne informacije

Brend Maske

NILLKIN, Super Frosted Shield

Boja

Crna

Materijal

Mikrofiber, Plastika

Model Telefona

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Šifra Proizvoda

80756