Promenite Valutu

EUR, € RSD, din.

Brza Pretraga

Opis

Kožna Futrola za Xiaomi Mi 10T Lite crvena (NILLKIN)

Kožna Futrola za Xiaomi Mi 10T Lite crvena na preklop brenda Nillkin. Ova futrola ne samo što štiti Vaš telefon pri neželjenim padovima i udarcima, kao i od ogrebotina, već krasi sam mobilni uređaj.  Futrola na preklop koja je izrađena od prave kože štiti Vaš mobilni uređaj 360 stepeni. Izvrsno kvalitetna izrada ove futrole od prave kože dodaje još lepši izgled telefonu. Ova futrola leže udobno u ruci i štiti ivice, leđa i ekran Vašeg telefona.

Original Nillkin preklopna futrola izvrsnog dizajna

Nillkin futrola ima i dodatak, a to su žljebovi na poklopcu futrole. Ovaj dodatak ovu futrolu istovremeno čini novčanikom, jer možete da skladište kartice, dokumenta i novac u samoj futroli. Na taj način Vam je sve što je potrebno pri ruci. Futrola za Mi 10T Lite je tako dizajnirana da mekana prevrnuta koža naleže na ekran Vašeg mobilnog uređaja. Ova preklopna kožna futrola je elegantna i ne čini telefon glomaznim.

*Nillkin futrola na preklop od prave kože ispunjava visoke zahteve. Ova futrola je namenjena za sve vlasnike Xiaomi Mi 10T Lite mobilnih uređaja koji cene savršenu izradu, kvalitet i funkcionalnost.

Dodatne informacije

Boja

Crvena

Brend Maske

NILLKIN

Materijal

Prava Koža

Model Telefona

Xiaomi Mi 10T Lite

Šifra Proizvoda

89596