Brza Pretraga

Opis

Kožna Futrola za Samsung S10e braon na preklop (NILLKIN)

Kožna Futrola Samsung S10e braon na preklop brenda Nillkin. Ova futrola ne samo što štiti vaš telefon pri neželjenim padova i udaraca, kao i ogrebotina, već krasi sam mobilni uređaj.  Futrola na preklop koja je izrađena od prave kože zaštićuje vaš mobilni uređaj 360 stepeni. A izvrsno kvalitetna izrada ove futrole od prave kože, krasi sam telefon. Ova futrola leže udobno u ruci i štiti ivice, leđa i ekran vašeg telefona.

Futrola, novčanik i stalak 3 u 1

Nillkin futrola ima i dodatak a to su žljebovi na poklopcu futrole. Ovaj dodatak ovu futrolu istovremeno čini novčanikom, jer možete da skladište kartice, dokumenta i novac u samoj futroli. Tako da vam je sve što je potrebno pri ruci. Futrola za Galaxy G970F je tako dizajnirana, da možete da uspravite telefon, tako da neometano možete da gledate videje ili slično. To znači da futrolu možete koristiti i kao stalak, na ravnim površinama.

*Nillkin futrola na preklop od prave kože ispunjava visoke zahteve. Ova futrola je namenjena za sve vlasnike Samsung G970F Galaxy S10e mobilnih uređaja, koji cene savršenu izradu, kvalitet i funkcionalnost.

Dodatne informacije

Boja

Braon

Brend Maske

NILLKIN

Materijal

Prava Koža

Model Telefona

Samsung G970F Galaxy S10e

Šifra Proizvoda

65466