Brza Pretraga

Opis

Huawei P40 Pro maska CamShield crna (Original Nillkin)

Huawei P40 Pro maska CamShield crna od ojačane plastike sa ugrađenom zštitom za kameru. Ova vrsta maske predstavlja zaštitu telefona nove generacija. Nillkin CamShield futrola je izrađena u kombinaciji PVC i TPU materijala sa ugrađenim mikro najlonskih vlakana. Tehnologija izrade je termoforminga koji neprimetno spaja visokokvalitetne materijale.

Ova tehnologija daje izuzetnu otpornost na udarce i ogrebotine a istovremeno je maska super tanka i laka, sa odličnim osećajem u ruci. Sa tekstura maske je ne klizeća, tako da vrlo udobno leže u ruci i olakšava rukovanje jednom rukom. Ivice ove maske su ojačane, tako da amortizuje pri udarcima.

Ova maska će vas u prvu ruku oduševiti, savršena kombinacija mekoće i tvrdoće. A pritom ne samo što štiti ivice i leđa vašeg telefona, nego krasi sam telefon u potpunosti i prati savršeno linije vašeg mobilnog uređaja. Ova maska za telefon prijanja savršeno na telefon, a istovremeno vam pruža dobar osećaj u ruci. Površina ove maske ne ostavlja otiske, tragove masnoće i otporna je na ogrebotine. Boja ove futrole je pažljivo birana i integrisane u samu zaštitu a dizajn je jednostavan a ipak estetski primamljiv. Ugrađene zaštita za kameru se lako otvara i zatvara. Tako da ne morate da brinete za kameru vašeg mobilnog uređaja.

Ovde se radi o original nillkin maski, to i sami možete proveriti jedinstvenim kodom, koji se nalazi na kutiji maske i koji se izgrebe. Učitate KR kod i proverite sami originalnost ove maske.

Kome je maska Nillkin (CamShield) namenjena?

Ova maska za Huawei P40 Pro je namenjena svima onima koji svoj P40 Pro žele da zaštite na najbolji mogući način. Jer leže perfektno na telefon. U ruci leže vrlo udobno, prosto kao da nemate masku, al površina ove maske je takva, da se ne kliza.

Ova futrola  je namenjena vlasnicima mobilnih telefona koji cene kvalitet i prefinjen dizajn. Nillkin CamShield se prosto ističe među maskama, koji se trenutno nalaze na tržištu za mobilne telefone.

*Ova maska je u svakom slučaju naš preporuka jer se u praksi pokazala izvrsno. U kombinaciji sa odgovarajućim zaštitnim staklom vaš telefon je zaštićen 360 stepeni.

Dodatne informacije

Brend Maske

CamShield, NILLKIN

Boja

Crna

Materijal

Mikrofiber, Plastika

Model Telefona

Huawei P40 Pro

Šifra Proizvoda

80026