Promenite Valutu

EUR, € RSD, din.

Brza Pretraga

Opis

Huawei P40 Lite maska crna Defender sa prstenom od PC+TPU

Huawei P40 Lite maska crna Defender sa prstenom od ojačane plastike i silikona. Defender maska rustičnog izgleda je izrađena od kombinacije silikona i plastike. Namenjena svima onima koji svoj P40 Lite žele da zaštite na najbolji mogući način. Ova maska je izuzetno izdržljiva.

Specifičnost ove Defender maske je u tome što na leđima poseduje prsten. Prsten je vezan za masku “zglobom” koji je savitljiv i podesiv prema potrebi. Prsten je veoma koristan u situaciji pravljenja “selfie” slika jer pomaže prilikom držanja telefona. Prsten Vam može biti od koristi i kao oslonac kada želite da postavite telefon u položaj prilikom gledanja nekog videa i sl.

Ova maska je namenjena ljudima koji su aktivni, bave se terenskim radom, sportom, vojnicima ili jednostavno ne žele da razmišljaju o mogućim oštećenjima svog Huawei P40 Lite telefona. Ova maska štiti ivice i leđa Vašeg telefona. U kombinaciji sa zaštitnim staklom Vaš telefon je spreman da se suoči sa nepredvidivom svakodnevnicom.

Defender maska sa prstenom je tu da zaštiti Vaš telefon na najbolji mogući način. Maska ojačanih ivica i od plastika je pravi izbor za heroje svakodnevnice. Ova maska je naša preporuka za Vas.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Model Telefona

Huawei P40 Lite

Šifra Proizvoda

82015