Brza Pretraga

Opis

Futrola za iPhone SE 2020 crna od eko kože na preklop

Futrola za iPhone SE 2020 crna na preklop od eko kože štiti vaš telefon 360 stepeni, pri neželjenim padovima i udaraca, kao i ogrebotina. Futrole na preklop za iPhone SE iz 2020 crna na preklop je namenjena svim aktivnim vlasnicima, koji nemaju vremena da razmišljaju o mogućim havarijama. Izvrsna izrada ove futrole, krasi sam telefon. Futrola na preklop za iPhone SE ima i dodatne beneficije, a to je žljeb na poklopcu futrole. Ovaj dodatak, može da posluži za kartice, ličnu kartu, novac i manje sitnice koje možete ubaciti. A integrisani magnet za zatvaranje sve drži na mestu.

Istovremeno se ova futrola na preklop pretvara u držać za vaš telefon, pošto je tako dizajnirana, da mobilni uređaj postavite vodoravno. Pogledajte više detalje na slici.

Ova futrola je kombinacija eko kože i silikona. Telefon iPhone SE iz 2020 se smešta u silikonsku masku koja je integrisana u ovu futrolu.

*Brend ihave se pokazao u praksi kao vrlo kvalitetna futrola prefinjenog izgleda i kvalitetne izrade. Zato preporučujemo ovu futrolu na preklop, svima onima koji žele kvalitet, estetski izgled, funkcijonalnost po pristupačnoj ceni.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Brend Maske

IHAVE

Materijal

Eko Koža

Model Telefona

iPhone SE (2020)

Šifra Proizvoda

F69712